top of page

Цени на подпрозоречни поли -
В МОМЕНТА НЕ МОНТИРАМЕ ПОДПРОЗОРЕЧНИ ПОЛИ НА ДОГРАМА НЕМОНТИРАНА ОТ НАС!

    Представяме Ви нашите промоционални цени с ДДС без монтаж. При поръчка на подпрозоречни первази без монтаж и без начислена доставка, изделието се взема от цеха в Стопанския двор на Горни Лозен. Можете да проверите на тел. 0899 859 276 инж. Петър Петров дали има в наличност подпрозоречен перваз, който ви трябва.

Вътрешни PVC подпрозоречни поли

  Цената на комплект капачки за PVC пола е 10 лв. 

   Вътрешните PVC подпрозоречни первази с размер под 200 мм. се изрязват (бичат) по дължина от перваз с ширина 200 мм. Те трябва да се монтират под дограмата. Касата на прозореца трабва да стъпи върху перваза.
НЕ МОЖЕМ ДА МОНТИРАМЕ ВЪТРЕШНИ PVC ПЕРВАЗИ НА МОНТИРАНА ДОГРАМА.

    PVC полата има зъбче на горе, което влиза между ребрата на касата за по-добро уплътнение. Монтаж на вътрешен PVC перваз челно към дограмата е труден и трябва да се прецени дали не е по-удачно перваза да се изработи от камък. Дебелината на всички ширини вътрешни PVC первази е 20 мм.

Външни Ал. подпрозоречни поли и козирки

  Нямаме капачки за алуминиеви поли

    Алуминиевата пола или козирка  се монтира челно към дограмата от външната страна. Монтаж на козирка на вече монтирана дограма е възможен, само ако има достъп от вън. Ако дограмата е на висок етаж трябват алпинисти. Монтаж на външна подпрозоречна пола е възможен на монтирана дограма.

   При поръчка на външни алуминиеви подпрозоречни поли с монтаж се заплащат 40 лв. за вземане на размери и 30 лв. за транспорт в гр. София за цялата поръчка. Монтажът е с цена 15 лв./л.м. Зарязване под 45 градуса с монтаж е с цена 50 лв. Ако се налага демонтаж и монтаж на стъклопакет, цената е 40 лв/бр. за стъклопакети до 1,5 кв.м. и 70 лв./бр. за по-големи.


  Алуминиеви козирки на вече монтирана дограма трябва да се монтира от алпинисти и ние не го извършваме

Предлаганите Дървесните цветове са:

Златен дъб

Орех

Тъмен дъб

Махагон

bottom of page