top of page
PVC дограма
PVC дограма

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Алуминиеви поли боядисени
ПОДПРОЗОРЕЧНИ ПОЛИ

   За допълнителен комфорт и удобство в дома Ви, прозорците могат да бъдат оборудвани с вътрешни подпрозоречни поли (первази) или водоотвеждащи алуминиеви козирки и первази и уширителни профили. Поставянето им придава завършен вид на всеки прозорец.

ВЪТРЕШНИ ПОДПРОЗОРЕЧНИ ПОЛИ
Вътрешна PVC пола

   Изработват се от PVC профили с ширина 200 мм., 250 мм. или 300 мм. Предпазват стената от вътрешната страна от прах и евентуален конденз. Ефективната им ширина се намалява с 60-70 мм., които се скриват под прозорците. Могат да се изрязват по дължина на необходимата ширина. Има цветове бял, златен дъб, тъмен дъб, махагон и орех.

Схема на монтаж на вътрешна PVC пола
МОНТАЖ

  Ако сте решили да имате вътрешни подпрозоречни поли (первази) е желателно  да ги заявите още при поръчване на дограмата. Не могат да се монтират на по-късен етап, защото дограмата трябва да стъпи върху тях.

ВЪНШНИ ПОДПРОЗОРЕЧНИ ПОЛИ
Монтирана външна алуминиева пола
бяла алуминиев пола
цветни алуминиеи поли

    Външните поли (первази) се изработват от алуминиеви профил с ширина от 100, 150, 200 и 250 мм. Предпазват стената от водата, която се стича при дъжд и сняг. Биха могли да се монтират и на по-късен етап.

КОЗИРКИ

         Козирките които предлагаме са от алуминий и са същите, като външните подпрозоречни поли с ширина 100, 150, 200 и 250 мм. Подходящи са за тераси или когато прозорецът се монтира във външната част на стената. Монтажът им на по-късен етап ще изисква услугите на алпинисти и не е много удачен.

bottom of page